Schuren/ tuinhuizen

Den Boer Tuinen is ontstaan uit een bedrijf dat bijna twintig jaar geleden alleen maatwerk tuinhuizen, schuren en veranda's maakte. Die ervaring hebben wij meegenomen, waardoor er op dit gebied heel veel mogelijk is. Op de diverse afbeeldingen ziet u projecten die wij de afgelopen jaren realiseerden. Van functionele berging tot fraai buitenverblijf. Afhankelijk van de locatie en het type bouwwerk wordt uw schuur of tuinhuis prefab aangeleverd in kant en klare elementen of helemaal ter plekke gemaakt. Betonnen funderingen en gemetselde borstweringen etc. zijn mogelijk. 

Tuinhuis met inpandige berging gemaakt van cederhout met hardhouten ramen en deuren.

 

Deze schuur heeft een zeer natuurlijke uitstraling wat nog eens extra geaccentueerd wordt door het sedum dak. Een zeer natuurlijke, duurzame dakbedekking dat nauwelijks onderhoud vraagt.

Sedum is op deze manier op vele manieren toepasbaar. De wanden van deze schuur zijn van donker gewolmaniseerd douglas potdeksel planken.

 

Zeer functioneel tuinhuis / berging. Dit type tuinhuizen wordt door ons prefab gemaakt en binnen

een dag geplaatst. In principe zijn alle afmetingen en modellen mogelijk. De wanden zijn van gewolmaniseerde rabat delen die rvs gemonteerd zijn op een geraamte van houten balken.

In deze tuin hebben wij de schuur geïntegreerd met de schutting. Dezelfde materialen die perfect in elkaar overlopen. Hiermee is in deze relatief kleine tuin de ruimte efficiënt benut en oogt het, ondanks een vrij ruime schuur op een kleine oppervlakte, rustig. De wanden van deze schuur zijn van 28 mm. dikke blokhut profielen die gewolmaniseerd zijn.

Prachtige berging Met royale overkapping gemaakt van western red cedar hout. Dak van zinkwerk.